Minőségbiztosítás

Munkánk vevőink elvárásának megfelelő, hatékony minőségirányításra épül.

A RÁK Antenna Gyártó Kft.

MSZ EN ISO 9001:2015
MSZ EN ISO 14001:2015

nemzeti szabványnak megfelelő, integrált minőség és környezetirányítási rendszert működtet.

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZET POLITIKA

A RÁK Kft. autóipari beszállítóként, különféle, elsősorban polimer szerkezeti elemeket és részegységeket gyárt, de egyéb alkatrészeket is előállít a hazai és export piacokra.
A Kft. vezetése felismerve, hogy működésében a vevők megelégedettsége és a gazdaságos termelés kulcsa a minőség, továbbá, hogy a környezet védelme az egyén, a vállalkozás és a társadalom hosszú távú érdeke, a nemzetközi szabályoknak megfelelő integrált minőség-és környezet központú irányítási rendszert hozott létre  a tevékenységeinek működtetésére.

Felelősségünk tudatában kinyilvánítjuk szándékunkat és elkötelezettségünket:
– Termékeink raktározásának fejlesztése,
– Vevőink, elégedettségének növelése érdekében új gyártó gépek vásárlása,
– A minőségi kultúra színvonalának emelése érdekében munkatársak felvétele és ösztönzése a termelési folyamatok ellenőrzésében.

A minőségi kultúrán kívül szándékunk és elkötelezettségünk van a
     – A környezetvédelmi jogszabályi követelmények, előírások és hatósági kötelezések betartása, a környezetre káros hatások folyamatos, tervszerű csökkentésére,
     – A környezeti kultúra színvonalának emelése érdekében munkatársaink képzésére és ösztönzésére,
     – A környezet szennyezésének  megelőzése és a környezeti teljesítmények folyamatos fejlesztésére.

A Kft. minden munkatársa kiemelt feladatának tekinti az adott munkakörben az eljárások pontos ismeretét, a minőség-és környezeti célok elérését és a folyamatok fejlesztését.

Minőség-és környezetpolitikánkról, programjainkról és eredményeinkről rendszeresen tájékoztatjuk piaci partnereinket, az illetékes hatóságokat.

 

A Magyar Suzuki ZRt. -nek 1992 óta vagyunk a beszállítója.
Ez idő alatt háromszor nyertük el ” AZ ÉV BESZÁLLÍTÓJA ” díjat, és egyszer “AZ ÉV KAISENJE “díjat, amelyet kimagasló költségcsökkentési tevékenységünkért kaptunk.

Bővebben