Értékesítő állás

Nagy múltú és a hazai piacon kiemelkedő tapasztalattal rendelkező, autóipari termékek gyártásával foglalkozó komlói kft. saját fejlesztésű és gyártású (szennyvíz) vákuumszelepek magyarországi és nemzetközi értékesítésére keres munkatársat.

Leendő kollégánk feladata:

A fő feladatod saját tervezésű és gyártású vákuumszelepünk és ehhez tartozó alkatrészek értékesítése már meglévő és új partnereink részére.

Folyamatos kutatás potenciális partnerek, ügyfelek után a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.

Termékünk és szolgáltatásunk alapos, teljes körű ismerete és bemutatása, melyhez minden szükséges tudást megkapsz tőlünk.

Feladataid közé fog tartozni, hogy időpontokat egyeztess és tárgyalásokra járj, bemutasd termékünket, árajánlatokat készíts, előkészítsd a szükséges szerződéseket a megkötéshez.

Kit keresünk?

Legyen műszaki végzettséged, erős műszaki affinitásod.

Szeretnénk, ha lenne legalább 2 éves értékesítésben szerzett releváns tapasztalatod, és magabiztosan tárgyalsz mivel új ügyfelek megszerzése is a feladataid közé tartozik.

Aktív ANGOL nyelvtudással rendelkezel, mert külföldi partnereinkkel való tárgyalás és külföldi értékesítés is a feladatod lesz.

Olyan személyt keresünk, aki szeret utazni, vezetni, nem ragaszkodik a 8 órás kötött irodai munkavégzéshez, mert elsődleges feladatod lesz belföldi és külföldi tárgyalások lebonyolítása.

Határozottan és magabiztosan tárgyalsz, szeretsz kommunikálni, mivel mindennapjaid szerves részét fogják képezni a tárgyalások, megbeszélések.

Végül pedig van jogosítványod, az autót mi biztosítjuk.

Amivel a munkádat segítjük:

Piaci szintű jövedelem egy stabil, a szakterületén hosszú múltra visszatekintő magyar vállalatnál.

Szakmai fejlődés lehetősége, képzéseken való részvételi lehetőség.

Céges telefon és autó.

Hosszú távú munkalehetőség.

Nagyszerű csapatunk tagja lehetsz, ahol minden szakmai segítséget megkapsz ahhoz, hogy profin végezd a munkád.